Groepsuitjes - Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers Den Helder

Groepsuitjes

wit

Een familiedag, verjaardagsfeest, vrijgezellenparty, reünie of andere bijzondere dag? Het Nationaal Reddingmuseum biedt uitkomst!

Om de dag nog leuker en interessanter te maken, zijn er naast een museumbezoek ook tal van andere  activiteiten te realiseren.

Een greep uit de mogelijkheden:

Vaartochten

Wij bieden verschillende vaartochten aan, zowel door de binnenhaven als hierbuiten.

Silent disco

Een silent disco in een museum tussen het varend erfgoed? Geen probleem, wij werken samen met verschillende partijen om dit mogelijk te maken.

Lasergamen in het museum

Lasergamen tussen het varend erfgoed? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met meerdere verdiepingen en een ruime opstelling leent het museum zich uitstekend voor een aantal potjes lasergamen. Uiteraard is dit het leukst in het donker, dus de herfst- en wintermaanden lenen zich hier het beste voor.

Rondleiding

Een rondleiding kan bijgeboekt worden. Per rondleiding geldt een max van 15 personen. De rondleider vertelt alles over de geschiedenis van het reddingwezen, onze pronkstukken en de verhalen van legendarische redders. Ook komt de manier hoe redders van vroeger en van nu mensen redden aan bod.

Catering

Wij werken samen met lokale horeca voor een geheel verzorgde catering, van simpele borrelhap tot aan luxe diner.

Geluidsapparatuur

Op verzoek kun je gebruik maken van onze geluidsapparatuur die hoorbaar is in het gehele museum. Denk aan het draaien van muziek of het houden van een speech.

Kortom, wij bieden een zee aan mogelijkheden om ieder groepsuitje tot een unieke ervaring te maken. Wil je meer informatie, heb je specifieke wensen of totaal andere ideeën? Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Mail naar commercie@reddingmuseum.nl of bel 0223-618320.

Wij bieden ook bedrijfsuitjes aan.