Groepsuitjes

wit

Heeft u een familiedag, verenigings- of bedrijfsuitje of wilt u een leuke dag weg met uw klanten? Het Reddingmuseum biedt speciale tarieven voor groepen vanaf 15 personen.

  • Entree volwassenen: € 7,50
  • Entree kinderen: € 6,00

Om de dag nog leuker en interessanter te maken kunt u naast een museumbezoek ook een aantal extra activiteiten boeken.

oranje

Rondleiding

De rondleider vertelt alles over de geschiedenis van het reddingwezen, onze pronkstukken en de verhalen van legendarische redders. Ook komt de manier hoe redders van vroeger en van nu mensen redden aan bod. Voor internationale gezelschappen worden de rondleidingen in het Engels gegeven.

  • Kosten: € 47,50 per groep
  • Duur: 1 tot 1,5 uur
blauw

Vaartochten

Meevaren met een echte historische reddingboot? Dat is mogelijk bij het Reddingmuseum! Vanaf 1 april tot 1 november kunt u verschillende vaartochten maken. Het museum heeft zeven varende historische reddingboten. Wij bieden vaartochten aan naar het Noord-Hollands Kanaal, buiten- en binnenhaven van Den Helder en de zee op.

wit
Bedrijfspresentatie midden in het museum

Ook is het mogelijk om op bepaalde tijdstippen bedrijfspresentaties, bedrijfsfeesten of recepties  te geven in het museum, tussen de reddingboten, op een groot scherm. Zo prikkel je de deelnemers op een hele speciale manier. Voor groepen van maximaal 50 personen.

Wilt u uw collega’s, klanten of andere relaties nog meer verrassen? Boek dan een vaartocht om een frisse neus te halen tijdens de bedrijfspresentatie.

Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, wij vertellen u graag wat de prijzen en de mogelijkheden zijn. Mail naar info@reddingmuseum.nl of bel 0223-618320.