Groepsuitjes

In verband met de aangescherpte corona maatregelen zijn groepsuitjes en vaartochten momenteel niet mogelijk. Zodra de regels weer worden aangepast, zullen wij hierover zo snel mogelijk meer duidelijkheid geven op de website.

Heeft u een familiedag, verenigings- of bedrijfsuitje of wilt u een leuke dag weg met uw klanten? Het Reddingmuseum biedt speciale tarieven voor groepen vanaf 15 personen.

  • Entree volwassenen: € 7,50
  • Entree kinderen: € 6,00

Om de dag nog leuker en interessanter te maken kunt u naast een museumbezoek ook een aantal extra activiteiten boeken.

Rondleiding

De rondleider vertelt alles over de geschiedenis van het reddingwezen, onze pronkstukken en de verhalen van legendarische redders. Ook komt de manier hoe redders van vroeger en van nu mensen redden aan bod. Voor internationale gezelschappen worden de rondleidingen in het Engels gegeven.

  • Kosten: € 47,50 per groep
  • Duur: 1 tot 1,5 uur

Vaartochten

Meevaren met een echte historische reddingboot? Dat is mogelijk bij het Reddingmuseum! Vanaf 1 april tot 1 november kunt u verschillende vaartochten maken. Het museum heeft zeven varende historische reddingboten. Wij bieden vaartochten aan naar het Noord-Hollands Kanaal, buiten- en binnenhaven van Den Helder en de zee op.

Zaalhuur

Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een mooie open lichte ruimte op de derde verdieping voor vergaderingen, lezingen of een borrel met hapjes.

Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, wij vertellen u graag wat de prijzen en de mogelijkheden zijn. Mail naar info@reddingmuseum.nl of bel 0223-618320.