Nieuws - Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers Den Helder

Reddingbootdag Den Helder bij het Reddingmuseum

Aanstaande zaterdag, 30 april is het weer Reddingbootdag. Op deze dag stellen wij onze historische reddingboten open voor donateurs van de KNRM. Eén van onze vrijwilligers vertelt over de reddingboten en is aanspreekpunt voor al jullie vragen.

Reddingmuseum wederom Kidsproof!

We zijn weer kidsproof bevonden door de museuminspecteurs! Gistermiddag kondigde de Museumvereniging dit aan tijdens de online uitreiking van de Kidsproof Awards 2022. Het afgelopen jaar hebben kinderen ondanks alle coronamaatregelen vele positieve inspecties ingevuld na ...

Nieuwe coronamaatregelen

De regering heeft weer nieuwe coronamaatregelen aangekondigd die van invloed zijn op een bezoek aan musea, zo ook voor het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. Lees hier meer over de maatregelen.

Laatste rondvaart van dit jaar!

Reddingboot Johan de Witt maakt dit weekend zijn laatste rondvaart van het vaarseizoen. Wil je nog een keer meevaren? Kom dan dit weekend naar het Reddingmuseum.