Reddingboot Insulinde is vaarklaar

Een van onze pronkstukken, de historische reddingboot de Insulinde is weer vaarklaar. De afgelopen weken lag de reddingboot droog, zodat er noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden gedaan konden worden.

Het Reddingmuseum is weer Kidsproof bevonden!

Ook dit jaar is het Reddingmuseum weer verkozen tot Kidsproof museum. De Museumvereniging kondigde dit aan tijdens de online uitreiking van de Kidsproof Awards.

Nieuwe reddingboot voor de vloot

Reddingboot Abraham Fock is toegevoegd aan de collectie van varende museumschepen van het Reddingmuseum. Na grondig onderhoud wordt de boot ingezet voor commerciƫle vaartochten en evenementen.

Boek Redders beloond overhandigd

Hans van der Neut heeft zijn boek 'Redders beloond' overhandigd aan Sylvia van der Most van het Reddingmuseum. Het boek gaat over de mensen achter talloze redding en de beloningen die deze redders ontvingen.