Het Reddingmuseum gaat 1 juni weer open!

Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers opent vanaf maandag 1 juni om 12.00 uur haar deuren weer voor het publiek. Met deze heropening hopen we weer vele bezoekers te kunnen ontvangen.

Musea mogen per 1 juni weer open

Het kabinet kondigde onlangs aan dat per 1 juni de musea onder bepaalde voorwaarden weer open mogen. Het Reddingmuseum is nu druk bezig met het uitwerken van een plan en het formuleren van protocollen om aan deze voorwaarden te voldoen.

Ontdek het Reddingmuseum thuis!

Ontdek het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers thuis! Mooie films, leuke en interessante vlogs, leerzame weetjes en kinderactiviteiten zijn nu op deze website te vinden. Zo kun je het museum vanuit je luie stoel thuis ontdekken.

Knutsel je eigen scheeptoeter

Maak je eigen scheepstoeter met ons handige stappenplan. Als je toeter klaar is, blaas dan zo hard mogelijk zodat iedereen je signaal hoort!