Bedrijfsfeesten - Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers Den Helder

Bedrijfsfeesten

wit

Zoek jij een unieke locatie en omgeving om een bedrijfsfeest te houden? Het Nationaal Reddingmuseum biedt uitkomst! Met een ruime opstelling en een zee aan mogelijkheden, is het Nationaal Reddingmuseum de ideale plek om ieder bedrijfsfeest tot een succes te maken.

Een greep uit de mogelijkheden:

Vaartochten

Wij bieden verschillende vaartochten aan, zowel door de binnenhaven als daarbuiten.

Silent disco

Een silent disco in een museum tussen het varend erfgoed? Geen probleem, wij werken samen met verschillende partijen om dit mogelijk te maken.

Lasergamen in het museum

Lasergamen tussen het varend erfgoed? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met meerdere verdiepingen en een ruime opstelling leent het museum zich uitstekend voor een aantal potjes lasergamen. Uiteraard is dit het leukst in het donker, dus de herfst- en wintermaanden lenen zich hier het beste voor.

Catering

Wij werken samen met lokale horeca voor een geheel verzorgde catering, van simpele borrelhap tot aan luxe diner.

Rondleiding

Een rondleiding kan bijgeboekt worden. Per rondleiding geldt een max van 15 personen. De rondleider vertelt alles over de geschiedenis van het reddingwezen, onze pronkstukken en de verhalen van legendarische redders. Ook komt de manier hoe redders van vroeger en van nu mensen redden aan bod.

Geluidsapparatuur

Op verzoek kun je gebruik maken van onze geluidsapparatuur die hoorbaar is in het gehele museum. Denk aan het draaien van muziek of het houden van een speech.

Kortom, wij bieden vele mogelijkheden om ieder bedrijfsfeest tot een unieke ervaring te maken. Wil je informatie, heb je specifieke wensen of totaal andere ideeën? Neem contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Mail naar commercie@reddingmuseum.nl of bel 0223-618320.

Wij bieden ook groepsuitjes aan.

wit
Willemsoord

Het Nationaal Reddingmuseum is gelegen op het terrein Willemsoord en is goed bereikbaar.

Willemsoord is een uniek complex, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was. Je vindt er vele restaurants, musea, theater, enkele nautische winkels en nog veel meer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Zie www.willemsoordbv.nl voor meer informatie.

Het museum ligt op nog geen 10 minuten lopen vanaf het station in het centrum van Den Helder.