Kinderfeestjes

Een stoer avontuur!

Maak van je kinderfeestje een stoer avontuur en maak op een spannende manier kennis met redders en reddingboten. Er is namelijk van alles te doen in het museum.

Ervaar bijvoorbeeld hoe windkracht 10 aanvoelt, beleef de wilde zee met de vaarsimulator, leer varen met het heldenspel en verstuur een bericht in morse! Je kunt zelfs een rondvaart maken met een echte reddingboot door de binnenhaven van Den Helder.

Kinderfeestje zonder begeleiding

Met dit kinderfeestje heb je toegang tot het museum, doe je een leuke speurtocht en maak je in het vaarseizoen een vaartocht door de binnenhaven van Den Helder in een echte reddingboot. Buiten het vaarseizoen ga je bootjes schilderen met je vriendjes. Tevens heb je alle tijd om het museum zelf te ontdekken. Tussendoor serveren wij lekkere limonade om de dorst te lessen. De jarige krijgt een cadeautje van het museum!

  • Kosten: € 8,75 per kind
  • Begeleiders mogen gratis mee.
Kinderfeestje met begeleiding

Wil je begeleiding? Dat kan! Met dit kinderfeestje heb je toegang tot het museum, doe je een leuke speurtocht en maak je in het vaarseizoen een vaartocht door de binnenhaven van Den Helder in een echte reddingboot. Een museumdocent helpt je met de speurtocht, begeleid je tijdens de vaartocht of het bootje schilderen en vertelt bovenal vele mooie reddersverhalen. Je kunt de docent alles vragen over de reddingboten en alles wat er te zien is in het museum. Tussendoor wordt er limonade geserveerd om de dorst te lessen. De jarige krijgt een cadeautje van het museum!

  • Kosten: € 9,75 per kind
  • Begeleiders mogen gratis mee.
Kinderfeestje reserveren? Mail naar info@reddingmuseum.nl of bel 0223-618320.

Combinatie kinderfeestje met McDonald’s

Geen zin om poffertjes, pannenkoeken of patatjes te bakken? Dan heeft het Reddingmuseum nog de combinatie kinderfeestje samen met McDonald’s. Ook hier krijgen de kinderen toegang tot het museum, een leuke speur- of doetocht met begeleiding, een vaartocht of houten bootjes beschilderen en als klap op de vuurpijl lekker eten bij McDonald’s.

  • Kosten: € 13,50 per kind
  • Begeleiders mogen gratis mee.

Om dit feestje te reserveren, ga naar McDonald's Den Helder.