Kinderfeestjes - Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers Den Helder

Kinderfeestjes

wit
Een stoer avontuur!

Maak van je kinderfeestje een stoer avontuur en maak op een spannende manier kennis met redders en reddingboten. Er is namelijk van alles te doen in het museum.

Ervaar bijvoorbeeld hoe windkracht 10 aanvoelt, beleef de wilde zee met de vaarsimulator, leer varen met het heldenspel en verstuur een bericht in morse! Je kunt zelfs een rondvaart maken met een echte reddingboot door de binnenhaven van Den Helder.

Nieuw! Kinderfeestje op Willemsoord

Een actief en avontuurlijk kinderfeestje bij het Reddingmuseum! Niet in het museum, maar buiten op Willemsoord. Met dit kinderfeestje doe je een avontuurlijke audiotour met een bingo erin verwerkt. Tientallen leuke feitjes en weetjes worden verteld tijdens de tour over het Willemsoord terrein. Weet jij bijvoorbeeld wat voor schepen je onderweg tegenkomt en hoeveel mensen er zijn gered met de nog varende reddingboten van het Reddingmuseum? Als je de audiotour met bingo hebt afgerond krijg je een lekker patatje met een snack bij de Werviaan en een ijsje bij IJssalon Kaap Hoorn. Als klap op de vuurpijl krijgt de jarige nog een kadootje om het feestje feestelijk af te sluiten.

Kosten zonder begeleiding: € 10,50*

Kosten met begeleiding vanuit het museum: € 12,50*

Kosten zijn inclusief speurtocht, kleine vaartocht, of bootje schilderen

Begeleiders/ouders mogen gratis mee (eten bij de Werviaan is dan wel voor eigen rekening)

oranje
Kinderfeestje zonder begeleiding

Met dit kinderfeestje heb je toegang tot het museum, doe je een leuke speurtocht en maak je in het vaarseizoen een vaartocht door de binnenhaven van Den Helder in een echte reddingboot. Buiten het vaarseizoen ga je bootjes schilderen met je vriendjes. Tevens heb je alle tijd om het museum zelf te ontdekken. Tussendoor serveren wij lekkere limonade om de dorst te lessen. De jarige krijgt een cadeautje van het museum!

  • Kosten: € 9,50 per kind
  • Begeleiders mogen gratis mee.
Kinderfeestje met begeleiding

Wil je begeleiding? Dat kan! Met dit kinderfeestje heb je toegang tot het museum, doe je een leuke speurtocht en maak je in het vaarseizoen een vaartocht door de binnenhaven van Den Helder in een echte reddingboot. Een museumdocent helpt je met de speurtocht, begeleid je tijdens de vaartocht of het bootje schilderen en vertelt bovenal vele mooie reddersverhalen. Je kunt de docent alles vragen over de reddingboten en alles wat er te zien is in het museum. Tussendoor wordt er limonade geserveerd om de dorst te lessen. De jarige krijgt een cadeautje van het museum!

  • Kosten: € 10,50 per kind
  • Begeleiders mogen gratis mee.
wit
Kinderfeestje reserveren? Mail naar info@reddingmuseum.nl of bel 0223-618320.