Audiotour Willemsoord voor kinderen - Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers Den Helder

Audiotour Willemsoord voor kinderen

wit

Wist je dat rondom het Reddingmuseum ontzettend veel te zien en te doen is? Mees vertelt je hier graag meer over in de audiotour voor kinderen over het Willemsoord terrein! Mees weet tientallen leuke feitjes en weetjes te vertellen. Weet jij bijvoorbeeld naar wie Willemsoord is vernoemd? Wat voor schepen je onderweg tegenkomt en hoeveel mensen er zijn gered met de nog varende reddingboten van het Reddingmuseum? De audiotour start en eindigt bij het Reddingmuseum. Je kunt dus zowel voor als na je bezoek aan het museum de tour over Willemsoord doen.

Je kunt deze audiotour verkrijgen aan de balie van het museum of door een ticket te kopen via onze online ticketshop. Na de betaling krijg je via de mail instructies om een app te downloaden waarmee je op je eigen mobiele telefoon de audiotour kan beluisteren. Dus ook als het Reddingmuseum dicht is kun je gebruik maken van deze audiotour.

Het startpunt van de audiotour is bij de ingang van het Reddingmuseum en Theater de Kampanje. Hier vind je ook een QR-code die je kunt scannen met je telefoon en rechtstreeks naar de online ticketshop leidt. Je kunt ook al thuis een ticket kopen voor de audiotour. Verdere instructies voor gebruik staan vermeld op de ticket.