Combikaart Marinemuseum

wit

Den Helder is omgeven door het water. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Den Helder twee musea heeft waarin de zee centraal staat: het Marinemuseum en het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers.

Beide prachtige musea met een eigen verhaal. Wil je beide musea bezoeken? Met de nieuwe combikaart is dat mogelijk tegen een gereduceerd tarief.

Kosten combikaart
  • € 16,- voor volwassenen
  • € 11,- voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

De kaart is langere tijd geldig. Je kunt dus op verschillende dagen de musea bezoeken. Zo beleef je de Koninklijke Marine én het Nederlandse reddingwezen van dichtbij. De combikaart is verkrijgbaar bij de kassa’s van beide musea en online.

Combikaart tijdens Corona

Interesse in de combikaart? De kaarten worden momenteel alleen verkocht aan de kassa’s van beide musea. Je moet wel online een tijdslot reserveren voor beide musea.

Let op! Koop je een combikaart bij het Reddingmuseum en wil je daarna het Marinemuseum bezoeken? Reserveer dan een tijdslot via de website van het Marinemuseum en selecteer de optie “Betalen in museum”.

Heb je een combikaart bij het Marinemuseum gekocht en wil je daarna het Reddingmuseum bezoeken? Kom vooral langs en neem je combikaart mee, maar reserveer wel een tijdslot bij het Reddingmuseum en selecteer de optie “Combikaart Marinemuseum Volwassene” en/of “Combikaart Marinemuseum Kind”.