Crowdfunding - Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers Den Helder

Crowdfunding

oranje

Het Nationaal Reddingmuseum startte medio 2022 haar eerste crowdfundingsactie. Hiermee slaan wij een nieuwe weg in. Zoals vele anderen in de sector, zien en merken ook wij de negatieve gevolgen van de coronapandemie. Dit betekent dat wij op zoek moeten naar andere manieren om inkomsten te generen voor het behoud van het museum, waaronder de collectie, maar vooral de vrijwilligers en medewerkers. Met de crowdfunding lift het museum mee op het succesvolle crowdfund platform van de KNRM.

Doneren aan het Reddingmuseum zelf kan hier. Op dit platform vind je ook informatie over de verschillende projecten en hoe jij jouw bedrijf meer zichtbaarheid kunt geven door een actie te starten voor het museum.

Projecten en acties waar wij ons in het verleden, heden en de komende jaren mee bezig houden, vind je hieronder.

wit
Eerdere acties
Restauratie motorreddingboot Abraham Fock

Help jij ons met het terugverdienen van het harde, maar liefdevolle werk dat onze vrijwilligers in het herstel van deze motorreddingboot van historische waarde hebben gestoken en daarbij behorende kosten?

Meer informatie en mogelijkheid tot doneren

Een actie starten om dit project te ondersteunen en tegelijkertijd meer zichtbaarheid creëren voor je eigen onderneming?