Bedrijfsfeesten, trouwerijen en recepties - Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers Den Helder

Bedrijfsfeesten, trouwerijen en recepties

wit

Zoekt u een bijzondere en unieke omgeving om een trouwerij en/of receptie of een bedrijfsfeest te houden? Het Reddingmuseum biedt uitkomst! Het museum geeft u de mogelijkheid om al uw relaties midden in het museum te ontvangen tussen de reddingboten en reddingmateriaal op de begane grond. Onze vrijwilligers ontvangen uw gasten bij de balie. Uw gasten kunnen tijdens de receptie of het bedrijfsfeest rondlopen in het museum.

Wij werken samen met de lokale horeca voor een geheel verzorgde catering. Op verzoek kunt u gebruik maken van onze geluidsapparatuur die hoorbaar is in het gehele museum. Ook is het mogelijk bedrijfspresentaties te geven in het museum op een groot scherm tussen de reddingboten.

Kortom, wij bieden vele mogelijkheden om een trouwerij en/of receptie of bedrijfsfeest tot een unieke ervaring te maken. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem, in overleg met u maken wij een programma op maat. Mail naar commercie@reddingmuseum.nl of bel 0223-618320

oranje

Maak een vaartocht

Wilt u uw collega‚Äôs, klanten of andere relaties nog meer verrassen? Boek dan een vaartocht om een frisse neus te halen tijdens de receptie of het bedrijfsfeest.

U kunt een vaartocht maken in de binnenhaven van Den Helder van 20 minuten, maar het is ook mogelijk een langer durende vaartocht te maken.

wit
Willemsoord

Het Reddingmuseum is gelegen op het terrein Willemsoord en is goed bereikbaar.

Willemsoord is een uniek complex, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was. Je vindt er vele restaurants, musea, theater, enkele nautische winkels en nog veel meer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Zie www.willemsoordbv.nl voor meer informatie.

Het museum ligt op nog geen 10 minuten lopen vanaf het station in het centrum van Den Helder.