Home

1 December gaan we weer open! 

Vanaf dinsdag 1 december gaat het Reddingmuseum weer open. Ondanks dat musea vanaf 18 november weer hun deuren mogen openen, hebben wij besloten het Reddingmuseum later te openen in verband met groot onderhoud aan het museum. Er kunnen tijdsloten gereserveerd worden vanaf 1 december. Wij hopen je dan weer gauw te zien!

Ontdek het museum thuis!

We hebben een aantal mooie verhalen digitaal in beeld gebracht, zodat je nu ook vanuit huis het Reddingmuseum kan ontdekken. Voor jong en oud is er van alles te zien en te horen. Lees en beleef meer.


Agenda

Speurtocht: Red het cadeau van Rudolph!

Doe mee met de activiteit reddingboeiwerpen tijdens de Kerstvakantie en red zo de Kerstman met zijn hulpjes uit het water. Wie weet mag jij je straks Redder in Nood noemen!

Het leukste museum voor kinderen!

Al meerdere jaren zijn wij Kidsproof bevonden door de museuminspecteurs van de Museumverening. Wij hebben zelfs de Kidsproof Award 2018 gewonnen! 

Dit jaar hebben we onze kidsproof status behouden en scoren we een mooie 9,01.  

Nieuws

Het Reddingmuseum is weer Kidsproof bevonden!

Ook dit jaar is het Reddingmuseum weer verkozen tot Kidsproof museum. De Museumvereniging kondigde dit aan tijdens de online uitreiking van de Kidsproof Awards.

Kun jij blijven staan in onze windtunnel met windkracht 10?

Maak er een leuke dag van!

Het Reddingmuseum is gevestigd op Willemsoord, een prachtig monumentaal deel van Den Helder. Hier vind je ook leuke restaurantjes, het Marinemuseum en Schouwburg de Kampanje. Alle ingrediënten voor een leuk cultureel dagje uit!

Een bijzonder verzoek?
Neem contact met ons op!

0223 618 320

Leerzaam en leuk!

We hebben een super leuke middag gehad. Kinderen kunnen meedoen met een speurtocht en kregen aan het einde een medaille. Ook kun je een reddingsmissie doen op de computer en krijg je een redderspasje. We hebben een hilarisch filmpje gemaakt bij de windmachine en die kun je per email ontvangen. Al met al erg leerzaam en leuk!

Priscilla, mei 2019, via Google

Maak een rondvaart met één van onze reddingsboten!

Profiteer van onze online korting

Als je nu online je tickets boekt dan profiteer je van onze online korting! De tickets kun je uitprinten of op je telefoon of tablet laten zien. Wist je dat je als gezin een gezinsticket kunt kopen? Dan heb je dubbel korting!