Vacatures vrijwilligers machinisten en dekpersoneel - Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers Den Helder

Vacatures vrijwilligers machinisten en dekpersoneel

wit

Vind jij het heerlijk om op het water te zijn, te varen, werkzaamheden uit te voeren, buiten te zijn en te werken in een gezellig en hecht team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken we precies?

Machinisten:

·         Kennis van (oudere) dieselmotoren van verschillende merken;

·         Bereidheid om als machinist vaartochten voor diverse activiteiten te maken met verschillende boten, zowel doordeweeks als in de weekenden;

·         Bereid om ook andere werkzaamheden dan motoronderhoud uit te voeren.

Dekpersoneel:

·         Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden om de schepen in topconditie te krijgen/houden;

·         Heb je een ‘specialisatie’? Dan is dat altijd welkom;

·         Bereid om als bemanningslid vaartochten voor diverse activiteiten te maken met verschillende schepen. Niet alleen doordeweeks, maar ook zeker                   tijdens de weekenden;

·         Ben je in het bezit van vaarbewijzen en marifooncertificaten? Dan behoort doorstromen naar de functie van schipper zeker tot de mogelijkheden.

Voor alle vrijwilligers geldt dat de werkzaamheden niet beperkt worden tot één bepaald aandachtsgebied. Alle voorkomende werkzaamheden worden geacht te worden opgepakt als daar noodzaak toe is.

Hebben we je interesse gewekt en denk je dat wij elkaar kunnen helpen? Neem dan contact op via info@reddingmuseum.nl of bel naar 0223-618320 voor meer informatie.