Sponsoring

Bedrijven kunnen het museum financieel ondersteunen met een jaarlijks sponsorbedrag. Deze bijdragen komen onder meer ten goede van het onderhoud en ontwikkeling van de historische reddingboten en de collectie.

Het Reddingmuseum heeft een prachtige collectie met een groot deel historische objecten, varend historisch erfgoed, spectaculair filmmateriaal en vele interactieve attracties voor jong en oud. Er is veel te doen voor jonge kinderen en een bezoek aan het museum is zeker leerzaam. Het reddingwezen in Nederland is uniek en dat geldt ook voor het Reddingmuseum.

Waarom zou uw bedrijf het Reddingmuseum sponsoren?

• Uw bedrijf voelt zich betrokken bij het reddingwezen in Nederland en/of de geschiedenis van Den Helder;
  • Uw bedrijf wil een bijdrage leveren aan het behoud van het cultureel erfgoed van het reddingwezen;
  • Uw bedrijf voelt zich betrokken bij Den Helder en de lokale samenleving en wil het recreatie aanbod in deze gemeente ondersteunen;
  • Het Reddingmuseum is een mooie locatie en biedt u gelegenheid om uw zakenrelaties of uw medewerkers op een mooie locatie te ontvangen voor speciale gelegenheden;

Wilt uw bedrijf ons steunen? Word dan Schipper of Opstapper van het museum.

Jaarlijkse sponsoring ("Schipper")

• Dorus Rijkers: € 2500,-
  • Mees Toxopeus: € 1250,-
  • Jacob Glas (Jaepie Jaepie) € 500,-

Onze huidige sponsors zijn:

• Nederlands Loodswezen Regio Amsterdam-IJmond
  • Peterson

De schippers krijgen als dank van het museum:

Opstapper

Een aantal bedrijven sponsort het museum in vorm van natura. Wij zijn hier heel dankbaar voor. Wilt u het Reddingmuseum met materialen, advies of kennis steunen? Word dan opstapper bij het museum. Onze huidige opstappers zijn:

• KNRM te IJmuiden
  • Omnyac
  • MTP.DTP Web-& Graphic Design
  • Jachtwerf Den Helder
  • Wilms installatietechniek

Komt u aan boord en wilt u meevaren als schipper of opstapper? Neem dan contact op met Jan de Ruiter, directeur Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. Bereikbaar via mail of bel 0223-618320.