Tikkit Talk | Presenteer de leukste weetjes en feitjes van het reddingwezen

zaterdag 25 april 2020
van 11.00 tot 16.00 uur

Over veiligheid op zee en langs de kust is meer te vertellen dan je denkt! Hoeveel soorten reddingboten bestaan er bijvoorbeeld en hoe hielden mensen vroeger contact met elkaar op zee? Tijdens de Museumweek in het Reddingmuseum kom je achter allerlei leuke weetjes en feitjes van het reddingwezen en mag jij als een echte expert een presentatie houden over jouw favoriete verhaal of object tijdens je eigen Tikkit Talk. En het leuke is dat je familie en vrienden ook mogen komen kijken!

Wij helpen je in de voorbereiding en zorgen ervoor dat je iedereen omver blaast met jouw verhaal. En nog een voordeel? Je eerstvolgende spreekbeurt heb je alvast klaar!

Wil jij meedoen aan deze Tikkit Talk? Meld je dan aan via educatie@reddingmuseum.nl. De Tikkit Talk kan worden gehouden op 25 en 26 april 2020 ervan uitgaande dat het Reddingmuseum dan weer open is. Mochten er nieuwe maatregelen komen in verband met het Coronavirus waardoor deze dagen niet meer haalbaar zijn, zullen wij hierover zo snel mogelijk communiceren.