Activiteiten voorjaarsvakantie: lifeguard speurquiz

zaterdag 15 februari 2020 Let op: dit evenement is al geweest.
10.00 tot 16.00 uur

Ben jij sportief? Ben jij een teamplayer? Help jij graag een ander? Misschien heb je het dan wel in je om een echte lifeguard te worden! Wat dit precies inhoudt, ontdek je tijdens de voorjaarsvakantie bij het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. Speel de quiz om te ontdekken wat voor redder jij bent. Wat voor soort redder past het beste bij jou? Heb jij bijvoorbeeld een talent om gemakkelijk iemand op zee te redden? Of blijf je liever aan wal, dus op het land? Door verschillende vragen, verspreid door het museum, zo goed mogelijk te beantwoorden, kom jij erachter wat voor redder jij bent en welk aandenken jij mee naar huis mag nemen.

De speurquiz kun je elke dag van de vakantie doen. Het Reddingmuseum is tijdens de voorjaarsvakantie geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Met jouw KNRM Jonge Redders-pas heb je gratis toegang!

Vergeet niet ons museum te inspecteren voor Museumkids als je bij het Reddingmuseum op bezoek bent! Daar kun je mooie prijzen mee winnen. Meer informatie vind je op www.museumkids.nl