Speurquiz: Wat voor lifeguard ben jij?

Ben jij sportief? Ben jij een teamplayer? Help jij graag een ander? Misschien heb je het dan wel in je om een echte lifeguard te worden! Wat dit precies inhoudt, ontdek je tijdens de voorjaarsvakantie bij het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers. Speel de speurquiz en ontdek wat voor redder jij bent. Heb jij bijvoorbeeld een talent om gemakkelijk iemand op zee te redden? Of blijf je liever aan wal, dus op het land? Door verschillende vragen, verspreid door het museum, zo goed mogelijk te beantwoorden, kom jij erachter wat voor redder jij bent en welk aandenken jij mee naar huis mag nemen.

Het Reddingmuseum is in de schoolvakanties van maandag tot en met zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Met jouw KNRM Jonge Redders-pas heb je gratis toegang!

Vergeet niet ons museum te inspecteren voor Museumkids als je bij het Reddingmuseum op bezoek bent! Daar kun je mooie prijzen mee winnen. Meer informatie vind je op www.museumkids.nl