Rondvaart met een historische reddingboot inclusief lunch in Restaurant Stoom

Iedere woensdag biedt het Reddingmuseum, samen met de Kampanje, een rondvaart met lunch aan. Vanaf de steiger van het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers maak je een leuke rondvaart door de binnenhaven van Den Helder in de historische reddingboot Johan de Witt. De rondvaart duurt ongeveer 20 minuten, met leuke feitjes over de omgeving. Een heuse ontdekkingstocht op het water! Na afloop van de rondvaart word je verwacht in het naastgelegen Restaurant Stoom voor een heerlijke lunch.

Bij de lunch zit een kopje tomatensoep, 2 sneetjes brood waarvan 1 belegd met tonijnsalade en de ander met een Van Dobben kroket. Voor de kinderen (tot 12) hebben we het speciale luncht: frietjes met frikandel, kroket of kibbeling of een pannenkoek.

Kinderen: € 9,50

Volwassenen: € 14,50

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement en voor de tickets.