Help de Kerstman in de Kerstvakantie

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je moet navigeren op zee? Leer dit en nog veel meer tijdens de kerstvakantie in het Reddingmuseum! Zoek met je kompas alle verloren pakjes in het museum met de kerstspeurtocht en maak het zoeken nog makkelijker met je eigen gemaakte verrekijker. Je kunt daarnaast nog veel meer doen in het museum. Weet jij bijvoorbeeld hoe windkracht 10 aanvoelt? En kun jij de snelste redder van de dag worden? Bekijk de extra activiteiten voor de Kerstvakantie hieronder.
Let op: Op woensdag 25 december en woensdag 1 januari zijn wij gesloten.
(Kom)pas op de Kerstman!

De kerstman heeft wat pakjes die hij aan boord van een schip moet bezorgen. Maar door een windhoos heeft hij een paar pakketjes verloren! Weet jij de pakjes te vinden en de kerstman te redden? Navigeer met je eigen kompas door het museum om de kerstman te helpen én de oplossing van de speurtocht te vinden.

Er zijn geen extra kosten aan de activiteit verbonden en wordt dagelijks aangeboden tijdens de Kerstvakantie

Speur met jouw eigen verrekijker

Je eigen verrekijker knutselen? Het kan in het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers! Knutsel jouw eigen verrekijker en ga er daarna mee speuren door het museum! Wat weet jij allemaal te ontdekken?

Er zijn geen extra kosten aan de activiteit verbonden. Op = op

Deze activiteit wordt dagelijks aangeboden tijdens de Kerstvakantie.

Word museuminspecteur!

In 2020 mogen wij ons Kidsproof noemen! Dat hebben we allemaal te danken aan de museuminspecteurs die het Reddingmuseum met een 8,8 hebben beoordeeld. Wil jij ons ook beoordelen? Kom dan met de Kerstvakantie naar het museum en vul de vragenlijst in bij de balie. Je helpt het museum met je deelname én je maakt zelf ook kans op te gekke prijzen! Dus ben jij onze nieuwe museuminspecteur?